Hyrkontor genom Helio när man säljer olika larm

Att nischa sig med sitt företag kan innebära att man säljer produkter som man har bestämt sig för och som har en bra efterfrågan. Något som de flesta behöver är hemlarm och har man ett företag där man säljer effektiva hemlarm, kan man behöva tillgång till ett kontor särskilt om man är fler medarbetare. En perfekt lösning är att man med fördel kan hyra kontor genom smarta Helio så att man slipper köpa kontorslokaler.

Hyrkontor via Helio för hemlarmsförsäljningen

En verksamhet med hemlarmsförsäljning behöver utrymmen för personal som utför den administrativa delen. Det innebär bland annat en kundtjänst där varje kundtjänstmedarbetare behöver en egen skrivbordsplats och kan sitta och tala med kunder, samt utföra ärenden online eller andra kontorsgöromål. Verksamheten kan även behöva tillgång till konferenslokal eller större lokal vid ett event. Företaget Helio kan då erbjuda hyrkontor där man kan få både skrivbord och stol att hyra färdigt på plats i fina lokaler, samt tillgodose behovet av konferenslokaler och andra stora lokaler för sammankomster. Lokalerna ligger i bra lägen vid Hötorget, Kista, Slottsbacken, Kungsholmen, Hornstull, Sundbyberg, på Grev Turegatan kallat GT 30, samt i Malmö. När man som företag hyr kontor via Helio, ingår man i ett medlemskap med en mängd bra förmåner och fördelaktiga kontraktsavtal.

Fördelar med hyrkontor via Helio och sälja smarta larm

För att gå med vinst och få en större efterfrågan på hemlarm, är det smart att undersöka hur marknaden för hemlarm ser ut och vilka modeller som finns. Då kan det vara till stor nytta att känna till de bästa hemlarmen som man kan köpa in för återförsäljning! Bland de bästa på topp ligger Verisure Smart Smart Voice Alarm, Securitas Home, Sector Alarm, Säkra Larm, Gardio 2.0, Ring Alarm 2.0, Garda Alarm eller Alert Alarm. De kontorslokaler man sedan hyr via Helio till verksamheten, har en mängd varierande storlekar och utföranden på rummen. Fördelarna är många när man hyr kontor via Helio och några av de bästa fördelarna, är att det finns tillgång till öppna planlösningar med Wifi, kaffe och tillgång till reception. Det går även bra att hyra mindre studios för de som vill ha egna rum, eller större kontor med tillgång till gym bastu, reception, garage och unik service med bud- och paketleveranser.

När man ska hyra kontor via Helio för att sälja smarta hemlarm, går det att få skräddarsydda lösningar och avtal på de kontrakt som man skriver för hyrkontoret. Det ingår en mängd andra tjänster som att kunna få hjälp med att arrangera ett större event på upp till 200 personer, men det ingår även inbjudningar till event där man kan träffa andra medlemmar i Helio. Med tillgång till fina färdigmöblerade kontorslokaler, många förmåner och tjänster, samt en snabbt och välfungerande Wifi, kan Helio förse verksamhetens alla behov!

flash-blog